Актуелности

Поволности за учество на Академијата за дигитален маркетер!

➡️Пријавете се најдоцна до 1 август 2019 година и добијте 10.000 денари попуст.
➡️Можност за плаќање до 48 рати преку НЛБ Банка АД Скопје.
➡️За студенти следува попуст од 20%.
➡️Mожност за вработување на најдобрите студенти на Академијата за дигитален маркетер.

Повеќе информации за академијата на следниот линк: http://www.koncept.com.mk/akademii